PrettyDeadThings Posted March 5 Author Posted March 5 RESULTS 33/64 Team 19 [EU] - Barbara Palvin - 81.6 [SA] - Kamila Hansen - 72.4 [AS] - Maya Keyy - 49.9 Total Score - 203.9 vs. Team 53 - Me [NA] - Taylor Howard - 63.1 [AS] - Aminah Ada - 82 [EU] - Ilona Arsentieva - 87.6 Total Score - 232.7 Team 53 continues on to Round 2 Team 19 drops to Loser Round 1 Quote
PrettyDeadThings Posted March 5 Author Posted March 5 Round 34/64 **** Team 125 [EU] - Margarida Corceiro [3.81] - High B [SA] - Lini Kennedy Oliveira [3.27] - Low B [NA] - Stephanie Peterson [3.20] - High C vs. Team 35 [NA] - Taylor Moore [3.10] - High C [SA] - Alyne Lira [2.50] - Low C [EU] - Marija Shatilo [2.00] - High D Margarida Corceiro --- Taylor Moore . . Lini Kennedy Oliveira --- Alyne Lira . . Stephanie Peterson --- Marija Shatilo . . Rank the following models between 1 to 6 6 being your most liked/preferred model & 1 your least. No model may be tied with another model in your vote. You make rank them based on however you would like. Looks, Picture Selection, Fandom, A combination of things, ect... Margarida Corceiro Lini Kennedy Oliveira Stephanie Peterson Taylor Moore Alyne Lira Marija Shatilo Quote
PrettyDeadThings Posted March 5 Author Posted March 5 6. Taylor Moore 5. Stephanie Peterson 4. Alyne Lira 3. Marija Shatilo 2. Margarida Corceiro 1. Lini Kennedy Oliveira Quote
Stormbringer Posted March 5 Posted March 5 6. Lini Kennedy Oliveira 5. Taylor Moore 4. Stephanie Peterson 3. Alyne Lira 2. Marija Shatilo 1. Margarida Corceiro Quote
veers69 Posted March 5 Posted March 5 1 Margarida Corceiro 6 Lini Kennedy Oliveira 3 Stephanie Peterson 5 Taylor Moore 4 Alyne Lira 2 Marija Shatilo Quote
Bettina Saw-Morgan Posted March 5 Posted March 5 6 Margarida Corceiro 5 Stephanie Peterson 4 Taylor Moore 3 Lini Kennedy Oliveira 2 Alyne Lira 1 Marija Shatilo Quote
Alizarine99 Posted March 5 Posted March 5 6 Margarida Corceiro 5 Lini Kennedy Oliveira 4 Marija Shatilo 3 Alyne Lira 2 Taylor Moore 1 Stephanie Peterson Quote
phenobarbie Posted March 6 Posted March 6 6 - Alyne Lira Stephanie Peterson Marija Shatilo Lini Kennedy Oliveira Taylor Moore 1 - Margarida Corceiro Quote
PinkCouture Posted March 6 Posted March 6 6. Marija Shatilo 5. Margarida Corceiro 4. Stephanie Peterson 3. Alyne Lira 2. Lini Kennedy Oliveira 1. Taylor Moore Quote
lostdiadem Posted March 6 Posted March 6 6. Margarida Corceiro. 5. Stephanie Peterson. 4. Lini Kennedy. 3. Taylor Moore. 2. Marija Shatilo. 1. Alyne Lira. Quote
brodydean Posted March 6 Posted March 6 Margarida Corceiro Stephanie Peterson Alyne Lira Taylor Moore Lini Kennedy Marija Shatilo Quote
Recommended Posts